360-grader kamera

Videnscentret har indkøbt udstyr til produktion af 360° tours, som kan bruges til interaktive undervisningsmaterialer. Teknologierne for 360° videooptagelser er i rivende udvikling og det anslås, at der kommer nye og bedre kvaliteter og teknologier i 2021, derfor har vi holdt fokus på at skaffe godt udstyr til 360° billeder. RICOH THEATA Z1 er et af de bedste prosumer kameraer der findes i 2020. Med et brugervenligt workflow og en stor kamerasensor, giver de 23 megapixel/7K billeder et godt udgangspunkt for en god kvalitet til jeres undervisningsmaterialer.

 

Kameraet kan lånes og benyttes til alle videnscentrets uddannelsesområder, hovedsageligt til produktion af undervisningsmaterialer, som f.eks:

  •          360° tour af en arbejdsplads og/eller byggeplads der fremvises i undervisningen, eventuelt som substitution for fysiske besøg (Covid-19 venligt)
  •          Undervisningssituationer og case-optagelser, til brug som interaktive ”google street view” oplevelser.
  •          360° billeder, kombineret med quiz i undervist pensum.
  •          M.m.

 

Hvordan vil du bruge 360° foto i undervisningen?

Der er mange måder at benytte sig af 360° billeder på. Den klassiske måde, er at lave en 360° tour, ved hjælp af H5P udvidelsen som mange skoler kender fra deres Moodle platform, evt. via online-praxis.

Andre bruger online tjenester som tilbyder flere interaktive funktioner og giver muligheder for virtuelle fremvisninger via videoopkald.

Om brugeren så oplever den udviklede tour, på en computer som google street view, eller om det opleves i en VR-brille, hvor brugeren bevæger hovedet rundt for at interagerer mere naturligt, er op til jer selv.

 

Hjælp og support hvis I ønsker det

Videnscentret kan tilbyde hjælp med produktionen af undervisningsmaterialer, om der er brug for hjælp til story-boarding, idegenerering eller support til optagelserne, redigering eller publicering af de færdige tours. Videnscentret vil samarbejde med undervisere i produktionen af undervisningsmaterialer.

Antal: 1
AV-udstyr
Tilvalg
Udstyr
Byggeri og bolig
Smart-MTC
Book nu
bubble