DJI Mavic 2 Enterprise Dual

Anvendelse DJI Mavic 2 Enterprise Dual

Den nye Mavic 2 Enterprise med Dual termisk inspektions og dagslys kamera, perfekt til termisk inspektion, varme inspektion og termisk Search and Rescue.

Mavic 2 Enterprise Dual er bl.a. velegnet til industri- og bygningsinspektion med det termiske og alm. Kamera. Den kan også anvendes til fejlfinding indenfor mange områder. Den er også oplagt til foto og videoopgaver. Fordelen ved denne drone er, at den kun vejer 899 gram, hvilket gør, at den kan flyves med et mindre dronebevis.

Beskrivelse DJI Mavic 2 Enterprise Dual

Forbedret termisk billede med MSX

Mavic 2 Enterprise Dual har den kameraintegration, der både indeholder et termografisk kamera og et almindeligt RGB-kamera. Når du som operatør kan skifte mellem det termiske og det almindelige billede, så vil det termiske billede fremstå mere klart - og elementerne i det termografiske billede vil være lettere og hurtigere at identificere. Denne teknologi kaldes for MSX, hvor der vil blive lagt et lag over det termiske billede med billedet fra RGB-kameraet. På denne måde vil objekter være mere tydeligt på det termiske billede, hvor omridset vil være optegnet fra det normale kamera.

 

Se andre fly i nærheden

Mavic 2 Enterprise Dual har en indbygget radar, DJI Airsense, der kan spore andre fly i området. DJI Airsense giver dig øjeblikkeligt en notifikation i appen, så snart andre bemandede fly eller helikopetere er i nærheden. I appen får du afstand fra flyet og position på kortet, hvor flyet befinder sig henne. På denne måde, kan du sikre din operation ved at nemt kunne overholde vigepligt samt overvågning af luftrummet, der er et lovkrav ifølge dansk lovgivning for erhvervsmæssig flyvning.

 

Automatiske temperaturalarmer

Her får du en ekstra hjælp gennem en automatisk visuel- og lyd-alarm ved temperaturudsving. I appen kan temperaturen ses og der afgives alarm, når en bestemt temperatur registeres. I appen kan der trykkes på det termiske billede for at få den nøjagtige temperatur for området.

 

Nøjagtige data

Imens der flyves kan direkte data om dronen ses i appen. Der vil blive vist fx position af dronen i længde- og bredde-grader. Hvis der tages et billede vil alle disse data om position, højde og indstillinger også blive gemt i billedets metadata til senere brug.

 

 

Antal: 2
Droner
Byggeri og bolig
Smart-MTC
Tilvalg
Udstyr
Book nu
bubble