DJI Mini 2

Anvendelse DJI Mini 2

Når du skal i gang med at flyve drone, er DJI Mini 2 dronen et godt bud på en begynder drone, der virkelig har mange funktioner. Dronen har hjælpefunktioner der gør den egnet til begyndere, men de mere avanceret funktioner gør den også spædende for mere erfarne brugere.

Det er aldrig blevet nemmere at komme i gang med en drone, og aldrig været mere sikkert at flyve.

Beskrivelse DJI Mini 2

DJI Mini 2 er en lille drone, der kun vejer 249 gram. Dronen er foldbar og kan klappes nemt sammen, så du altid kan have den med på farten. Med en vægt på 249 gram giver det mange muligheder i forhold til lovgivning. Selvom dronen er lille og kompakt, så får du alle de samme spændende features, som de større modeller.

Når du flyver, så får du streamet alt, hvad dronen filmer, ned på din smartphone, så du hele tiden kan holde øje med, hvor dronen er, og hvad du optager og tager billeder af. DJI Mini 2 har utrolig godt videosignal og er solidt og godt bygget. Mavic Mini har et intelligent kamera, der kan give stabile videoer og billeder i op til 9 m/s vinde. Kameraet kan optage i 4K og har 12mp RAW-stillbilleder, hvilket er mere end rigeligt til de fleste behov.

Derudover er der mulighed for en masse automatiske computerstyrede flyvninger, hvor dronen udfører forskellige avancerede flyvninger - helt af sig selv.

Alt i alt en super god drone der er stabil, sikker og i høj kvalitet.

 

Den nye DJI Mini 2 har OcuSync 2.0

Dronen har nu fået det opdateret OcuSync 2.0 så den nu kan række langt længere end tidligere.

Dette betyder at du her i Danmark kan flyve op til 5km væk alt efter området du flyver i. Det betyder også i alt almindelighed at du har en langt stærkere signal end tidligere og derfor kan regne med bedre forbindelsen på normale afstande.

Husk altid at flyve efter pågældende regler.

Antal: 18
Droner
Byggeri og bolig
Smart-MTC
Tilvalg
Udstyr
Book nu
bubble