SuitX LegX

LegX er ideel til vedvarende arbejde under øjenhøjden eller til tung løft, og reducerer muskelstyrker i quadriceps og reducerer belastningen på knæleddet, samt understøtter brugeren i siddende stillinger og løfteaktiviteter med 18 til 28 kg. LegX er kompatibel med værktøjsrem og sikkerhedssele.

LegX Aktiv fjederunderstøtning eller en passiv tre niveaustol til arbejde, der udføres under øjenhøjden.

 

Fakta om SuitX LegX

Reducerer træthed og spændinger i knæ: Reducerer anstrengelsen i lægmusklerne væsentligt og reducerer således belastningen på knæled.

 

Intelligent: Kan skelne mellem gå, stigende / faldende trapper og for at tillade uhindret bevægelse og giver støtte, når der er behov for det.

 

Nul modstand: LegX hindrer ikke almindelige daglige aktiviteter såsom gang på trapper og endda kørsel eller cykling. legX bevæger sig frit med en arbejdstager uden at hindre brugeren, mens den yder støtte under squattingopgaver.

 

Komfortabel: En anatomisk profil og justerbar størrelse muliggør naturlig bevægelse og intuitiv bevidsthed om ens position i trange rum.

 

Kompatibel: LegX kan bruges i kombination med backX for at give yderligere støtte og er en del af hele MAX systemet, når det kombineres med backX og shoulderX.

Antal: 1
Arbejdsmiljø
Byggeri og bolig
Smart-MTC
Tilvalg
Udstyr
Book nu
bubble