KOBOTS skærerobot 912

Denne stemmestyrede tilskæringsrobot vil revolutionere byggebranchen og skabe øget effektivitet med en teknologi der sørger for bæredygtige arbejdsprocesser hvor brugeren undgår en lang række uhensigtsmæssige arbejdsstillinger og risikoen for arbejdsskader.

Skæreroboten er din hjælper, så du:

  • Bliver mere fleksibel og kan udføre andre opgaver.
  • Øger effektiviteten med mindre fysisk arbejdsindsats.
  • Undgå skader og dårlige arbejdsstillinger.
  • Undgår snitteskader og dårlige arbejdsstillinger.

 

Den er nem at transportere og samles på 10 minutter, hvorefter robotten er klar til at skærer fibergips og gips uden problemer og støv. Den er nem at anvende og klarer 90% af de almene skæringer.

 

Tal til din robot

Den nye tilskæringsrobot betyder mere effektivt byggeri med kortere byggetid, færre fejl og mindre materialespild. Med skærerobotten kan tømreren via en app kommunikere med den stemmestyrede tilskæringsrobot, der efter korte instrukser leverer præcise udskæringer.

Se indslaget i TV2, hvordan Syddansk Erhvervsskole allerede selv har købt AMIGO

 

Den kan lånes og benyttes til alle relevante faggrupper, men er hovedsageligt produceret til at blive benyttet i tømrerfaget.

 

Hjælp og support hvis I ønsker det

Videnscentret kan i samarbejde med KOBOTS, tilbyde fremvisning og support til erhvervsskolerne. Lad os sammen finde en god måde, hvorpå vi får robotterne til at hjælpe med de belastende arbejdssituationer.

Nyt undervisningsmateriale er overflødigt, da robotten kan hjælpe eleverne med de eksisterende gips og plade opgaver der udføres på skolerne. Videnscentret vil i samarbejde med undervisere, producerer undervisningsmaterialer hvis det ønskes.

Antal: 1
Arbejdsmiljø
Byggeri og bolig
Smart-MTC
Tilvalg
Udstyr
Book nu
bubble