Video konferencesæt

Denne Konftel C5055Wx videokonferencepakke leverer videoopkald i professionel kvalitet. Pakken indeholder Konftel Cam50 konferencekameraet, Konftel Cam20 konferencekameraet, Konftel 55Wx konferencetelefon samt Konftel OCC Hubben, som forbinder det hele.

Konftel 55Wx konferencetelefon
Denne konferencetelefon leverer krystalklar HD-lyd takket være OmniSound lydteknologien, som optimerer mikrofoner og højttalerlyden til professionelle standarder. Modellen har Bluetooth til let trådløs forbindelse til din telefon, et integreret batteri samt en hukommelseskortlæser til optagelse af opkald.

Konftel OCC Hub
Denne hub lader dig forbinde et webkamera og en skærm til konferencetelefonen, og hubben kan forbindes til din computer via et USB-kabel, så du undgår kabelrod. Enheden understøtter BYOC (Bring Your Own Computer), da det eneste, du skal bruge for at forbinde til den, er et USB-kabl. Hubben anvender USB 3.0 og DisplayLink-driver.

Konftel Cam50 konferencekamera
Konftel Cam50 konferencekameraet leverer videoopkald i høj kvalitet takket være Pan-Tilt-Zoom 12x optisk zoom og Full HD-opløsning ved 60 fps, så hver enkelt detalje kommer med på billedet. Kameraet understøtter de fleste programmer og cloud-tjenester via tilslutning til en computer via USB. Kameraet kan automatisk justere billedet i realtid for at opnå en klar og detaljeret videostream takket være den indbyggede automatiske billedkvalitetsoptimering.

Konftel Cam50 kameraet er udstyret med linser i høj kvalitet, hvilket giver en videostream i professionel kvalitet selv med lav belysning. Det optiske 12x Pan-Tilt-Zoom er ideelt til medium og endda større mødelokaler.

Flere egenskaber:
- Full HD 1080p-opløsning ved 60 fps
- 72,5° bredvinklet linse
- Pan-Tilt-Zoom 12x optisk zoom
- Autofokusjustering
- Digitalt videoformat: YUY 4:2:2, MJPEG, H.264
- Kompatibel med Windows 7 og nyere, MacOS X og nyere, Linux
- USB 2.0/3.0 påkrævet (anvender USB 3.0 type B)

Konftel Cam20 konferencekamera
Konftel Cam20 konferencekameraet er optimalt til videokonferencer med f.eks. forretningspartnere takket være dets brede 105° synsfelt og 4K UHD-opløsning ved 30 fps, så hver enkelt deltager på mødet kan være med i høj kvalitet. Kameraet understøtter de fleste cloud-tjenester, så længe det er forbundet til en computer via USB.

WDR-teknologi
Kameraet kan automatisk justere billedet i realtid for at opnå krystalklar streaming takket være den avancerede WDR-teknologi.

Praktisk og brugervenligt
Kameraet er udstyret med USB 3.0 og HDMI-porte, hvilket betyder, at du kan forbinde det med 2 skærme ad gangen, så du kan have en stream på den ene skærm og en videokonference på den anden.

Flere egenskaber:
- 4K UHD 2160p / Full HD 1080p / HD 720p opkald ved 30 fps
- 105° bred linse
- 8x digitalt zoom
- Autofokus justering
- Digitale videoformater: YUY2, MJPEG, H.264, NV12
- Kompatibelt med Windows 7 og nyere, MacOS X og nyere, Linux
- USB 2.0/3.0 forbindelse påkrævet
- Gratis software-opdateringer

Inkluderet i pakken:
- Konftel Cam50, Konftel 55Wx, Konftel OCC Hub

- Konftel Cam20

- Fjernbetjening med AAA batterier

- AC-adapter

- 3m og 5m USB-kabel

- Brugerdokumentation

- 5m + 15 m USB-kabel

Antal: 1
AV-udstyr
Byggeri og bolig
Smart-MTC
Udstyr
Tilvalg
Book nu
bubble