Byggeri og bolig

Til det mobile teknologicenter for byggeri og bolig har vi valgt seks forskellige vægmoduler. Hvert modul tematiserer forskellige materialer og deres karakteristika omkring bæredygtighed – en vigtig pointe er, at modulerne er opbygget i en del med og uden konstruktionsfejl.

Du kan læse mere om vægmodulerne nedenfor under standard-inventar.

Ud over vægmoduler har vi også tagmoduler. I alt er der tre forskellige tagmoduler

  • Grønt tag

  • Hvid og sort tagpap

  • Permeabel belægning

Et andet modul med permeabel belægning er vores speciallavet kar. Karret er delt, så man kan se forskel på permeabel belægning og traditionel opbygning. Permeabel belægning leder vandet direkte ned gennem bundopbygningen, i stedet for en rist som i den traditionelle opbygning. Gennem karrets glaspartier kan man også se hvordan vandet løber ned gennem den permeable belægning, mens vandet hurtigt lægger sig oven på den traditionelle opbygning.

Derudover har vi også købt en virtuel svejser der kommer med svejsehåndtag, hjelm, emne, PC og skærm som faktiske elementer. De virtuelle faktorer er lysbue, svejsesøm og støj.
3D svejsebrillerne giver dig en oplevelse af at stå i en almindelig svejsekabine, og ændrer du synsvinkel ændrer den virtuelle fremstilling sig derefter. Den virtuelle svejser er god til nybegyndere der skal have koordinationtræning af bevægelser og vinkler 1:1.

Læs her for den fulde beksrivelse af byggeri og bolig MTC'en

Nederst på siden kan du se vores udvalg af udstyr samt læse beskrivelserne af udstyret.

Se oversigt over udstyr

Fast inventar i det 
mobile teknologicenter 

bubble